26 януари 2017

Призрачен полет - Беър Грилс


Любимият на мнозина пътешественик, водещ и автор на книги за туризъм и оцеляване Беър Грилс този път стъпва на литературната сцена с първия си приключенски роман - "Призрачен полет". Книгата издава ИК "Бард" и тя ще стане достъпна за читателската публика на 18 април 2016 г.

Прочутият авантюрист, пожънал огромен успех след публикуването на своята автобиография "Кал, пот и сълзи", се обръща към фикционалното творчество, за да завладее читателската аудитория с приключенията на Уил Йегер. Това е първата книга, поставяща началото на поредица за бивш военен, който има богат опит в оцеляването сред дивата природа. Подобно на Беър Грилс той се впуска в опасни авантюри, като използва различни тактики при преодоляването на пречките по пътя си.

Беър е пътешественик, водещ и автор на книги и като бивш член на "Британските специални части" е обявен за почетен командир от Кралския флот. Продължава да ръководи уникални експедиции до най-отдачелените и опасни кътчета на Земята, като тези мисии са набрали над милион и половина британски лири за благотворителни дейности в полза на децата по света. Беър става най-младият главен скаут на "Английската асоциация на скаутите", което го прави лидер на 28 милиона скаути по целия свят. Живее със съпругата си Шара и тримата им сина - Джеси, Мармадюк и Хъкълбери, в холандска лодка в Лондон и на малък отдалечен остров на брега на Уелс.


Може да закупите от Store.bgИздателска къща Бард и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Участие в маркетингови проучвания срещу заплащане