11 август 2016

Аз избирам любовта - Наталия Кобилкина

69 СЪВЕТА ЗА СЪБЛАЗНЯВАНЕ

Книга на Наталия Кобилкина „Аз избирам любовта“ учи как да отключим енергията на любовта и да живеем чрез нея.



В сновата на всичко стои любовта. Любов към себе си. Любов към другия пол. Любов към близките. Любов към това, което правиш. Само това, което наистина правиш с любов, разцъфтява. Там, където няма любов, няма и успех.


69-те практични съвета на Наталия ще преведат читателя през етапите на съблазняването – от подготовката на психично и физическо ниво до конкретни техники и похвати за водене на разговор, за да разкрият малките тайни на големите чудеса. Защото тук съблазняването не се изчерпва с флирта, то е вътрешна нагласа и начин на живот.

Откъс от „Аз избирам любовта“:

Любовта към себе си е игра с правила. В това отношение всички приличаме на малки деца – имаме нужда от правила. Да храниш детето си единствено с шоколад, само защото го иска, не е любов. Като деца имаме нужда от график и режим. Имаме нужда да ставаме и да лягаме по едно и също време, да се
храним здравословно, да нямаме зависимости от алкохол и цигари.

Помислете какви правила сте създали сами за себе си и си отговорете честно дали наистина ги спазвате. Напишете списък с 10 неща, които отдавна отлагате и все не можете да намерите време за тях. Точно те са много важни. Всичко, което не е изчистено, всяко неспазено обещание, стои като преграда в полето ви и ви изтощава.

Да си №1 за себе си

Напишете 10 отговора на въпроса „Какво заслужавам?”.

Да спя с красива жена/мъж. Да нося рокля от известна марка. Да живея в еди-кой си квартал или град. Да бъда винаги красива.
Когато приключите, прочетете списъка на глас и забележете как се чувствате. Сега увеличете всичко десетократно. Ако сте написали „искам кола”, нека стане „искам хеликоптер”; ако сте написали апартамент – нека стане замък. Правете това упражнение редовно и непрекъснато увеличавайте исканията си.

Спомнете си моменти, в които сте отстъпили заради някого, и помислете дали не сте могли да изберете себе си. Дайте си сметка за всички онези случаи, когато не сте имали желание да направите нещо, но въпреки това сте се насилвали да го направите. Помислете как по друг начин бихте могли да реагирате. Създайте си ново правило – винаги да правите само това, което наистина искате от сърце. Дайте това право и на другите, без да им се сърдите.

Ако слагате себе си на първо място, никога няма да се дразните от хората, които го правят. Не се плашете от това, че някой ще ви се разсърди и ще го изгубите. Хората, които трябва да присъстват в живота ви, ще останат.

Наталия Кобилкина е сред водещите сексолози и семейни терапевти у нас. Завършила магистърска степен в областта на психотерапията и сексологията в Русия, тя е автор на многобройни статии, водещ на иновативни тренинги и специализирани лекции и създател на "Академия щастлива жена" и "Академия за треньори", които вече работят в световен мащаб. Кобилкина е една от първите жени, които говорят за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България. Чрез своята работа успява да промени живота на много мъже, жени и двойки, развивайки тяхната увереност в себе си и в сексуалността им. Това дава възможност на хората да се наслаждават повече на сексуалния си живот и да изграждат зрели и хармонични отношения.

Издава - СофтПрес

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Участие в маркетингови проучвания срещу заплащане